LeoVegas gratisbet

LeoVegas er en av de aller største bettingsidene, og det er det mange gode grunner til. Blant annet har de høy odds, gode oddsbonuser, men også LeoVegas gratisbet.

LeoVegas gratisbet

LeoVegas gratisbet er en skikkelig godbit og en av de aller største gratis oddsbonusene du kan finne. Når du åpner konto får du nemlig et gratisbet på 200 kr. Det er også et veldig lavt omsetningskrav på gevinstene du får på ditt LeoVegas gratisbet. Dette er kun på 1x. Du henter ditt LeoVegas gratisbet her:

  • Gå til leovegas.com
  • Åpne en konto
  • Få 200 kr LeoVegas gratisbet

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Oddsbonus

Når du har spilt ditt gratisbet kan du få en god velkomstbonus for odds. På ditt første innskudd får du nemlig 100 % oddsbonus opptil 500 kr. Når du spiller odds på LeoVegas tjener du også poeng til VIP programmet, og du har mange gode sjanser til å sikre deg gratisbet, oddsbonuser eller andre godsaker fra oddskampanjene LeoVegas har.

Høy odds

LeoVegas er også mye mer enn gratisbet, oddsbonuser og raske LeoVegas uttak. Du finner også veldig høy odds. Ofte tilbyr LeoVegas den beste oddsen og det plasserer de på topp blant de beste norske bettingsidene. Når du spiller med høy odds vinner du enkelt og greit mer penger, det gjør at du over tid kan få en bedre statistikk på ditt oddsspill på nett.

Live scoringsoppdateringer

LeoVegas har ikke live fotballstream, men du kan holde deg oppdatert på alle kampene du spiller på med live scoringsoppdateringer. Resultetoppdateringene har også datagrafikk slik at du har full kontroll på hvilket lag som er i angrep, hvem som har flest cornere eller skudd på mål. Dette er selvsagt gratis. Spiller du odds på mobil kan du laste ned LeoVegas app for odds, noe som sikrer at du hele tiden har rask tilgang til resultater og statistikk om kampene som spilles.